Activiteiten

Activiteiten:

De la Croes bied onderstaande mogelijkheden aan. 

Heeft u vragen neemt u dan contact op via het contact formulier. 

Alle activiteiten zijn beschikbaar bij u in de buurt of u nu in Limburg woont of in Groningen

Let op voor alle Activiteiten is er een minimum van 10 kinderen gewenst

Kinderfeesten (vanaf 8 jaar)

De kinderfeestjes vinden plaats in een gym / sportzaal bij u in de buurt (door heel Nederland). Bij deze feestjes komen er uitdagende en sportieve activiteiten aan bod. U kunt zelf meebeslissen in wat u eventueel wilt gaan doen. Er zijn minimaal 10 kinderen nodig om het feest plaats te laten vinden en maximaal 20. Voor elk  kind  boven de 20  betaald u €2,50. Er is een grens van 30 kinderen. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden: 

Pakket 1: Hier wordt alles verzorgd, vanaf het sporten tot aan het eten en drinken, tijdens en na het feest.
€11,50 p.p (excl. zaalhuur)

Pakket 2: Hier kiest u voor het actief sporten en drinken tijdens het feest. U verzorgt zelf het eten en drinken na het feest.
€9,75 p.p (excl. zaalhuur)

Pakket 3: Hier wordt er alleen gesport en verzorgt u zelf het eten en drinken tijdens en na het feest.
€8,50 p.p (excl. zaalhuur)

Aan het eind van het feest krijgt de ” jarige” een presentje als aandenker aan de dag. De organisatie van uw kinderfeestje is bij De la Croes in veilige handen. De feestjes worden begeleid door deskundige instructeurs, die op de hoogte zijn van alle kwaliteits- en veiligheidsnormen.


Judo verjaardag feestje (vanaf 6 jaar)

Ben jij jarig en wil jij laten zien aan jou vriendjes en of vriendinnetjes hoe goed jij in judo bent? dan is dit jou kans. De la Croes komt bij jou in de buurt een Judo verjaardag feestje geven. Dat houd in dat jij samen met voormalig Junioren Wereldkampioen Marvin De la Croes, jij jou vriendjes en/of vriendinnetjes de basis kneepjes van het judo aanleert. 

€ 7,50,- p.p (excl. zaalhuur)

Wilt u het judo feest met een extra knaller afsluiten

Vraag ons dan naar de extra mogelijkheden.


Sport en Spel middag

De sport en spel middag wordt bij u in de buurt gehouden (door heel Nederland). Hier komen verschillende activiteiten aan bod. Bijvoorbeeld een klim- en klauterparcours, trefbal of honkbal. In de zomermaanden worden er allerlei soorten buiten spellen gedaan zoals flesje schieten, waterballon gevecht etc…